Ας αρχίσουμε από τα βασικά…

Χαίρετε!

Είμαι ο Πέτρος Κηπουρόπουλος (ή Sir Pretender όπως ίσως να με ξέρετε/θυμάστε κάποιοι) και ασχολούμαι με τα video games όλη μου τη ζωή. Ήμουν ένας από τους τυχερούς που έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα γύρω στα 20 χρόνια πριν (διάολε…) στην Ελλάδα, σε μία εποχή που υπήρχαν ακόμη περιοδικά και εφημερίδες. Έχω γράψει εκατοντάδες reviews και εκατομμύρια λέξεις, όμως έχω όρεξη για πολλές περισσότερες.

Καλώς ήρθατε στο ημερολόγιό μου.

Γιατί να κάνετε σαμπσκράιμπ;

Είμαι gamer όπως κι εσείς. Παίζω τους τίτλους που μ’ αρέσουν και έχω ξεχωρίσει με τον δικό μου ρυθμό, συνήθως μερικούς μήνες ή χρόνια αφότου κυκλοφόρησαν. Κάτι που σημαίνει ότι μπορώ να σας δώσω ιδέες σχετικά με το επόμενο παιχνίδι που θα παίξετε! Τα κείμενά μου είναι γύρω στις 500 λέξεις. Διαβάζονται εύκολα και γρήγορα και μεταφέρουν τις ειλικρινείς εντυπώσεις μου έχοντας τερματίσει το εκάστοτε παιχνίδι.

Οπότε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, πατήστε το κουμπί από κάτω έτσι ώστε καθετί καινούριο ανεβάζω να σας έρχεται στο inbox σας. Κι αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με το rePlay.

Newsletter;

Ναι. Οι social πλατφόρμες κάπου με κούρασαν. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν τις χρησιμοποιείτε όλες κι ακόμα κι αν το κάνετε, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον στη λειτουργία τους. Δεν θέλω να δημιουργώ περιεχόμενο για αλγορίθμους αλλά για ανθρώπους. Οπότε ναι, newsletter.

Subscribe to Sir Pretender's Reviews

Οι εντυπώσεις μου από τα παιχνίδια που παίζω :)

People

Avid gamer, modern-day geek, social virtuoso, aviation fan, citizen of the world.